مقالات کاربردی

کولر پلیمری سلولزی چیست و مزایا و معایب آن کدام است؟

کولر پلیمری سلولزی چیست و مزایا و معایب آن کدام است؟

همان طور که می‌دانید از نسل های جدید سیستم های سرمایشی حال حاضر کشور که اغلب تولیدکنندگان دست به تولید آن گشوده اند و به جهت برخورداری از راندمان بالا و میزان هوادهی و ظرفیت این کولر ها از این وسیله سرمایشی در ساختمانی های تجاری و سالن های عظیم و با وسعت بالا استفاده می‌نمایند را کولر پلیمری سلولزی می‌نامند.

کولری با عملکرد مشابه با نمونه کولر های آبی که به واسطه تبخیر آب دریافتی توسط پد سلولزی عملیات خنک سازی را انجام می‌دهد و همین شکل اجرایی و اجزای این نوع از محصول است که تفاوت اصلی این کولر با دیگر انواع آن شناخته می‌شود.

کولری که به دلیل نوین و به روز بودن کمتر اطلاعاتی در باب آن در بازار وجود دارد و همین علتی است که سبب شده تا شرکت کاوه کویر از برترین های تولیدی این نمونه از محصولات به جهت پاسخگویی به نیاز هموطنان به بیان مطالبی در این باره بپردازد.

به همین جهت است که دست نوشته زیر در قالب این موضوع که کولر پلیمری سلولزی چیست و مزایا و معایب آن کدام است، مطرح گشته تا بر اساس آن بتوانید به جهت خرید و استفاده از این نمونه کولر ها به اطلاعات و شناختی جامع و کامل دست یابید؛ پس با ما تا پایان این مقاله همراه باشید.

کولر پلیمری سلولزی چیست؟

در اصل در پاسخ بدین سؤال که کولر پلیمری سلولزی چیست می‌توان این گونه گفت که به دلیل جنس بدنه و نوع پد مورد استفاده در درب های این نمونه از کولر بوده که این وسیله سرمایشی تحت این نام معرفی می‌شود.

استفاده از جنس بدنه این نوع کولر آبی از نوع پلیمر پلی پروپیلن است که نه تنها بر کاهش وزن این دستگاه اثر گذاشته بلکه در شرایط جوی و تابش مستقیم نور خورشید دارای ثبات رنگ و مقاومت است، کولری که با این خصوصیات، کیفیت درجه یک و استانداردی را در بر گرفته است.

این مدل کولر با حذف یک سری از قطعات مکانیکی موجود در کولر های آبی شامل تسمه، یاتاقان، محفظه حلزونی توانسته به نوعی به عنوان کولری شناخته شود که نیاز به سرویس و نگهداری ندارد و به دلیل جنس پلیمری آن بوده که این وسیله سرمایشی فاقد صدا و لرزش است.

وجود پد قرار گرفته بر روی درب های این نمونه از کولر که از جنس مرغوب ترین سلولز ها است، سبب شده تا با جذب بالای آب و بحث عدم رسوبی که به دلیل این جنس پد و بدنه آن به همراه دارد بهره وری و راندمان بهتری برای این نمونه از وسیله سرمایشی ایجاد شود.

همین جنس بدنه کولر است که سبب شده تا شما نام کولر پلیمری را در بازار ببینید و به دلیل نوع پد به کار رفته در آن با جنس سلولز است که این وسیله سرمایشی تحت نام کولر سلولزی پلیمری نیز معرفی می‌شود.

کولر پلیمری سلولزی چیست و مزایا و معایب آن کدام است؟

مدل های مختلفی از این نسل کولر در بازار وجود دارد که در قالب مدل پایین زن و روبه روزن در شرکت کاوه کویر آن را مشاهده می‌کنید. کولری که با به کارگیری نوع فن مورد استفاده در آن سبب شده تا این قبیل محصولات در دو دسته بندی کولر پلیمری سانترفیوژ یا کولر پلیمری آکسیال به بازار روانه شوند.

با این تفاسیر و تعریفی که از نوع کولر سلولزی پلیمری وجود دارد و بیان این که مدل های مختلفی از این محصول شامل کولر های با سمت و جهت کانال متفاوت، میزان هوادهی و نوع فن به کار رفته در کولر در بازار موجود است به قطع این سؤال مطرح می‌شود که چگونه دست به انتخاب و خرید کولر پلیمری سلولزی متناسب بزنیم که در ادامه بدان اشاره نموده ایم.

چگونه کولر پلیمری سلولزی را متناسب نیاز خود انتخاب کنیم؟

همان طور که در بالا مطرح شده است پاسخ به این سؤال که چگونه کولر پلیمری سلولزی را متناسب نیاز خود انتخاب کنیم بسته به یک سری از مولفه هایی دارد که در بالا تحت قالب مدل های مختلف این محصول به بازار ارائه شده است که در ادامه به شرح آن پرداخته ایم.

توجه به مدل های مختلف بر اساس نیاز شماست که این امکان را فراهم می‌آورد تا با دقت به مجموعه عواملی که در ادامه بیان می‌شود دست به انتخاب بهترین کولر برای خنک سازی فضای مورنظر خود بزنید و خطاهای موجود در انتخاب این نمونه از محصولات را به حداقل برسانید.

توجه به شمالی یا جنوبی بودن ساختمان

یکی از پارامتر های لازم در انتخاب کولر را می‌توان همین توجه به شمالی یا جنوبی بودن ساختمان مطرح نمود. واضح است که اگر نورگیر ساختمان شما خوب باشد برای خرید کولر آبی پلیمری حداکثر ظرفیت یا همان میزان هوادهی کولر باید خریداری شود.

به ویژه اگر که در این زمینه، کولر نیز در محلی قرار داشته باشد که در معرض مستقیم نور خورشید قرار گیرد منجر به کاهش راندمان کولر خواهد شد؛ پس بهتر است از حداکثر ظرفیت یک کولر برای مکان مورد نظر استفاده شود.

هر چند که در مطالب بالا بدین موضوع اشاره شد که اغلب این نمونه از کولر های سلولزی پلیمری را برای مکان های عمومی، سالن های کنفرانس و فضای های کاری با متراژ بالا استفاده می‌نمایند و اگر چه به دنبال خرید آن برای منازل هستید، بهتر است به سراغ کولر آبی سلولزی با همان جنس بدنه فلزی بروید.

نوع کانال کشی واحد ساختمانی

موضوع دیگر تاثیرگذار بر انتخاب نوع کولر پلیمری سلولزی در خرید شما دقت و توجه به نوع کانال کشی واحد ساختمانی است. به طور مثال اگر چندین دریچه برای مکان های مختلف یک فضا توسط یک کانال تعبیه شده بهتر است حداکثر میزان ظرفیت هوادهی یک کولر را انتخاب و خریداری نمایید.

گرچه در این زمینه با توجه به وسعت فضا انتخاب و تعبیه نوع جهت کانال نیز برای شما صورت می‌گیرد. به طور مثال اگر وسعت فضایی که نیازمند خنک سازی است، بالا باشد و محل نصب کولر و کانال کشی آن کم، بهتر است نوع کولر پلیمری پایین زن را انتخاب کنید در حالی که کولر پلیمری روبه روزن برای مکان هایی استفاده می‌شود که وسعت و جای قرارگیری کولر زیاد و مناسب است.

کولر پلیمری سلولزی چیست و مزایا و معایب آن کدام است؟

در نظر گرفتن این موارد فوق بوده که شما را به سمت انتخاب کولر پلیمری سلولزی مناسب سوق خواهد داد و به شما کمک خواهد نمود تا بتوانید بر اساس فضای مورد نیاز خود بهترین کولر را برای خنک سازی انتخاب نمایید.

مزایا و معایب کولر سلولزی پلیمری

همان طور که بر شما مبرهن است در کنار مشخصات و ویژگی های هر کالا از جمله وسایل سرمایشی یک سری از مزایا و معایب نیز وجود دارد که برای خرید باید از آن مطلع باشید؛ چرا که در این صورت است که خواهید توانست به شناختی همه‌جانبه و جامع از این محصولات دست یافته و به خرید بهترین کولر پلیمری سلولزی دست بزنید.

به همین جهت است که در ادامه به شرح مزایا و معایب کولر سلولزی پلیمری به طور جداگانه پرداخته ایم تا اطلاعات شما در این باره را نیز ارتقا بخشیم تا بتوانید تصمیم نهایی خود برای خرید این چنین کولر هایی را برای فضای مورد استفاده از خود بگیرید.

مزایا

به قطع در بیان مطالب بالا در پی مشخصاتی که در معرفی این کولر بیان نموده ایم یک سری از مزیت های این محصول مطرح شده است که در کنار دیگر مزایای کولر پلیمری سلولزی نیز دوباره بدان اشاره می‌نماییم تا بتوانید به شرح کاملی از این مزیت ها دست یابید.

  • کاهش 40 درصدی برق این نمونه از کولر ها نسبت به دیگر انواع کولر های آبی
  • حذف یک سری از قطعات در این نوع از کولر ها شامل یاتاقان، تسمه و… که هزینه های تعمیرات را از میان بر می‌دارد.
  • مجهز بودن برخی از مدل های این کولر های پلیمری به اینورتر که سبب شده تا میزان هوادهی و مصرف برق کنترل شده و کاهش یابد.
  • استفاده از نوع پد سلولزی در این محصولات که با شکل موجی و منظم خود جذب بالای آب را داشته و خنک سازی بهتری را به همراه می‌آورد و مانع عدم ورود آلودگی شامل گرد و غبار و باکتری به فضای محیط می‌شود.
  • استفاده از این پد برای مناطق با آب مناسب سبب شده تا نیاز تعویض سالانه این پد ها را کاهش دهد به طوری که می‌توان گفت امکان استفاده از این پد ها حداقل تا سه سال امکان‌پذیر است.
  • وجود جهت کانال های مختلف در این کولر ها با فن محوری آکسیال و سانتروفیوژ نیز از دیگر مزایای این کولر برای انتخاب شماست.
  • جنس بدنه پلیمری این کولر نه تنها مقاومت بالایی را برای این محصول به همراه دارد، بلکه به عنوان عایق الکتریسیته نیز عمل نموده و امکان برق گرفتگی را به صفر می‌رساند.

کولر پلیمری سلولزی چیست و مزایا و معایب آن کدام است؟

معایب کولر آبی سلولزی پلیمری

هر کالایی به موازات مزایایی که دارد شامل یک سری از عیوب نیز هست که در این محصولات به دلیل رفع عیوب کولر های ابی در این نسل جدید وسایل سرمایشی سبب شده تا عیب کمتری را برای این کولر های پلیمری در زمان خرید مشاهده کنید که در معرفی همین تعداد محدود عیوب می‌توان به معایب کولر آبی سلولزی پلیمری به شرح زیر اشاره داشت:

  • در باب عیوب این کولر های پلیمری می‌توان هزینه بالای خرید این محصولات را به عنوان اولین و بزرگترین عیب آن بیان نمود.
  • به علت شکل و مکانیزم خنک‌کنندگی این سری از کولر ها استفاده از آن در محیط های مرطوب توصیه نمی‌شود؛ چرا که استفاده از آن باعث افزایش رطوبت می‌گردد.
  • بوی بد کولر های سلولزی پلیمری به جهت استفاده از نوع پد سلولزی در چندین روز اول به دلیل چسب مورد استفاده در تولید آن در کارخانه از دیگر عیوبی است که تا چندین روز اولیه به همراه این محصول قرار دارد.

راهنمای خرید انواع کولر سلولزی پلیمری

با توجه به اطلاعات ذکر شده در باب شناخت نسل جدید کولر های آبی پلیمری با مزایا و معایبی که دارد به قطع به دنبال خرید این سری از محصولات هستید که در این باره توصیه و راهنمای خرید انواع کولر سلولزی پلیمری به شرح زیر به شما داده می‌شود.

همان طور که در مطالب فوق ذکر شده بهتر است اگر قصد خرید کولر پلیمری کاوه کویر را دارید بدین نکته توجه نمایید که اغلب فضای مؤثر سرمایش این نمونه از کولر ها بسته به نوع فن مورد استفاده از آن از 200 تا 250 متر مکعب برای سری محصولات سانترفیوژ و 150 تا 200 متر مکعب برای نوع فن آکسیال خنکای فضا را ساپورت می‌نماید؛ پس با این تفاسیر بهتر است برای مکان هایی نظیر محیط های کاری تا منازل این نمونه از کولر ها با میزان هوادهی بالا خریداری شود.

به جهت مرطوب سازی این مدل از وسایل سرمایشی، استفاده از این نمونه کولر های پلیمری سلولزی برای محیط های مرطوب توصیه نمی‌شود؛ پس در باب خرید این محصول توجه به این نکته در انتخاب شما امری تاثیرگذار است که باید در نظر داشته باشید.

توجه به جهت کانال این محصولات نیز از دیگر مسائلی است که در زمینه خرید کولر پلیمری سلولزی باید بدان توجه نمایید. این که فضای قرارگیری شما کم است و کانال کشی بیشتری را برای نصب کولر نیاز دارید مثل قرارگیری کولر در بالکن ها نوع کولر پلیمری پایین زن برای خرید شما مناسب است. در صورتی که از کولر پلیمری روبه روزن در محیط های با وسعت فضای بالا استفاده می‌نمایند.

به جهت خرید این سری از کولر های پلیمری شما هموطنان عزیز می‌توانید به صورت حضوری و آنلاین با مشاهده سری محصولات سرمایشی برند کاوه کویر اقدام به خرید این محصولات با ضمانت کیفیت و قیمت نمایید.

خریدی مستقیم و بدون واسطه که سبب شده تا دسترسی شما را به این محصولات در عین گران بودن با قیمت عمده و تولیدی کارخانه فراهم آورد و این از مزیت در نظر گرفته شده این شرکت در راستای جلب رضایت مشتریان که سرلوحه کاری این مجموعه است، بوده که برای شما مهیا گشته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *