معرفی آبگرمکن برقی ایستاده
همان طور که میدانید آبگرمکن برقی ایستاده یکی از انواع مدل های آبگرمکن های برقی است که شما در بازار شاهد نوع مخزن دار آن هستید که به دلیل سرعت گرم نمودن و گرم نگه داشتن آب و کارکرد آن بر پایه انرژی برق، بیشترین تقاضا را به نسبت نوع دیواری به سمت خود کشانده است.
شاید فضای زیاد اشغالی آبگرمکن ایستاده یکی از عیوب آن به ویژه برای آپارتمان نشینان باشد؛ اما گرمایش بهتر و سرعت عملکرد بهتر آن توانسته این عیوب را از ذهن ها دور کند و تقاضا در خرید در صورت برخورداری از فضای کافی برای استفاده از این آبگرمکن های برقی نوع ایستاده این محصولات باشد.
اغلب آبگرمکن های برقی ایستاده دارای مخزن هایی با ظرفیت 80، 100 و 140 لیتری هستند که انتخاب آن بسته به جمعیت خانواده ها و در نظر گرفتن فضای کافی از نظر ابعادی این محصولات باید صورت گیرد.
در اصل توضیحات بیان شده در بالا در زمینه معرفی آبگرمکن برقی ایستاده برای شما مطرح شده است تا بتوانید در میان انواع آبگرمکن برقی برای خرید، بهترین محصول را در بازار انتخاب نمایید. البته که باید در نظر داشته باشید که اگر به دنبال خرید آبگرمکن هستید باید به این که نوع برقی را انتخاب نمایید یا گازی این محصولات نیز توجه داشته باشید.
به هر حال میدانید که منبع انرژی چه برقی باشد چه گازی از منابع گران قیمت هستند که استفاده از آن به نوبه خود بهای پرداختی بالایی را برای شما شامل میشود؛ اما این که نوع گازی انتخاب شود یا برقی به این که آیا به سوخت گازی دسترسی دارید یا نه انتخاب شما باز میگردد.
به طور مثال خرید آبگرمکن ایستاده برقی برای ویلاهایی مناسب است که نه تنها بزرگ بوده بلکه امکان دسترسی به گاز را ندارند و به همین جهت انتخابی درخور معرفی میشود، نه تنها از این نظر بلکه به جهت برخورداری از مخزن که درون یک عایق حرارتی قرار دارد و آب قرار گرفته در آن گرم نگه داشته میشود نیز از مزیتی است که در صورت قطعی برق دسترسی به آب گرم را برای شما قطع نخواهد کرد.
مقایسه آبگرمکن برقی ایستاده با دیواری
به قطع انتخاب شما در صورت عدم دسترسی به سوخت و نیاز به آب گرم برای خرید وسایل گرمایشی خرید آبگرمکن های برقی است؛ اما این که کدامین نوع از این محصولات یعنی نوع ایستاده را بخریم یا دیواری در کنار بحث در نظر گرفتن جمعیت و فضا به موارد دیگری باز میگردد که در قالب مقایسه آبگرمکن برقی ایستاده با دیواری این موضوعات را بیان مینماییم تا بتوانید تصمیمی درست را برای خرید بگیرید.
تفاوت در هزینه و قیمت
به قطع بر شما مبرهن است که آبگرمکن های برقی بدون مخزن قیمت و هزینه کمتری را نسبت به نوع آبگرمکن های برقی نوع ایستاده شامل میشوند، همان طور که حتی نوع مخزن دار دیواری این محصولات به نسبت، قیمت بیشتری که در قیاس با نوع بدون مخزن دارد باز هم به نسبت نوع ایستاده قیمت کمتری را شامل میشوند.
با این توضیحات بیان شده در باب تفاوت در هزینه و قیمت شما با در نظر گرفتن این موضوع و بودجه خود و مزایا و معایبی که برای هر یک از این محصولات مطرح است میتوانید دست به اتنتخاب بهترین آبگرمکن برقی بزنید که در شرکت کاوه کویر تولید شده است.
نحوه نصب
در آبگرمکن های برقی به قطع نوع دیواری به نسبت نوع ایستاده نیازمند تجهیزات و تشکیلات بیشتری برای نصب است که این موضوع دشواری نحوه نصب را مطرح میکند، در حالی که نوع نصب آبگرمکن برقی ایستاده آسان تر از نوع دیواری است.
فضایی که برای نصب لازم است
به حتم برای شما این موضوع روشن شده است که آبگرمکن های مخزن دار فضای بیشتری را نسبت به نوع بدون مخزن اشغال میکنند و شاید همین موضوع در نوع آبگرمکن های ایستاده برقی سبب شده تا محدودیت استفاده را برای منازلی که کمبود فضا دارند را داشته باشد.
تفاوت در میزان مصرف انرژی
همان طور که گفته شده است اغلب آبگرمکن های ایستاده از نوع مخزن دار است و به قطع شنیده اید که میزان مصرف انرژی این محصولات بیشتر از نوع بدون مخزن است؛ چون باید آب درون مخزن گرم نگه داشته شود از این رو این مدل از وسایل گرمایشی دارای تفاوت فاحشی در میزان مصرف انرژی نسبت به نوع بدون مخزن هستند.
در نظر گرفتن این مقایسات بیان شده به شما کمک میکند تا بسته به نیاز خود بتوانید دست به خرید آبگرمکنی بزنید که به عنوان بهترین وسیله گرمایشی در منازل شما شناخته میشود؛ البته که نباید از تعداد جمعیت و فضای منازلتان در این زمینه غافل شوید.
قیمت آبگرمکن ایستاده
به قطع یکی از المان هایی که برای خرید هر کالایی باید مورد بررسی قرار گیرد بحث اطلاع از قیمت آن است؛ به همین جهت افراد در خرید آبگرمکن های برقی در هر مدل به دنبال بررسی لیست قیمتی آن هستند که در این زمینه اطلاع از قیمت آبگرمکن ایستاده موضوعی است که بدان پرداخته ایم.
با وجود توضیحات بیان شده و مقایسات انجام گرفته در باب این محصول نسبت به نوع دیواری آن به قطع به این نتیجه رسیده اید که از لحاظ قیمتی این محصول دارای قیمت بالاتری است. وجود مخزن در این آبگرمکن ها و حتی ظرفیت های بالای آن از مهمترین علل افزایش قیمتی این محصولات هستند.
با وجود گرانی قیمت این محصولات اگر شما بتوانید از خود شرکت تولیدی محصولات گرمایشی اقدام به خرید آبگرمکن با مدل مورد نظر خود نمایید به قطع خواهید توانست حتی با وجود این گرانی قیمت مناسب تری را برای خرید نسبت به بازار برای محصولات پرداخت نمایید.
خرید آبگرمکن برقی ایستاده از کارخانه
با توجه به توضیحات بیان شده به حتم به دنبال خرید آبگرمکن برقی ایستاده از کارخانه هستید تا بتوانید نه تنها بهای مناسبی را برای خرید محصولات پرداخت نمایید بلکه بتوانید از تضمین کیفیت و خدمات پس از فروش آن نیز بهره مند شوید.
شما در این راستا میتوانید به سراغ خرید از شرکت کاوه کویر بروید مجموعه ای که در شهر کاشان به صورت حضوری و برای اقصی نقاط کشور به شکل آنلاین روش خرید را مهیا نموده است تا بتوانید به بهترین برند وسایل گرمایشی با قیمت مناسب، کیفیت بالا به همراه خدمات پس از فروش دست یابید.
کیفیت این سری از وسایل گرمایشی پر کاربرد در این شرکت با ضمانت کتبی شش ماهه در اختیار شما قرار میگیرد؛ البته که باید توجه داشته باشید تا حدالامکان نصاب های معرفی شده از سوی شرکت به نصب و تایید ضمانت این محصولات بپردازند؛ مگر در موارد اضطراری تا بتوانید از خدمات پس از فروش این محصولات بهرهمند شوید.
نحوه نصب آبگرمکن برقی ایستاده
مرحله بعد از خرید آبگرمکن در اصل نحوه نصب آن است که در باب مدل معرفی شده بالا به نحوه نصب آبگرمکن برقی ایستاده اشاره نموده ایم؛ البته که باید بدانید در اصل راهکار هایی که برای نصب بیان میشود برای نوع دیواری این محصولات نیز بوده و مختص این مدل نیست.
برای آشنایی با ساده ترین شیوه نصب این وسایل گرمایشی بهتر است با تجهیزات مورد نیاز برای نصب این آبگرمکن های برقی که شامل موارد زیر است، آشنا شوید:
به طور کلی آبگرمکن های برقی شامل خروجی آب گرم که با رنگ قرمز مشخص شده و ورودی آب سرد که با رنگ آبی مشخص میشوند و دکمه تنظیم مجدد هستند. به غیر از این اجزای قرار گرفته بر روی آبگرمکن از دیگر تجهیزات مورد نیاز برای نصب را میتوان شلنگ فشار قوی، شیرقطع کن، لوله مغزی، سه شاخه یا دوشاخه برق، نوار تفلون، پیچ و رول پلاک بیان نمود.
برای شروع نصب ابتدا باید روکش های آبی و قرمز لوله های ورودی و خروجی آب را از دستگاه جدا کنید و به دور آن نوار تفلون بپیچید. سپس یکی از شلنگ های پرفشار را به ورودی آب سرد متصل نمایید. بهتر است برای عدم بروز نشتی با یک انبردست از محکم بودن اتصال مطمئن شوید.
لوله مغزی شیار دار را بردارید و با کمک نوار تفلون به درزگیری آن بپردازید. حال باید به سراغ خروجی آب گرم بروید. از شلنگ پر فشار دیگر برای اتصال به خروجی آب گرم استفاده نمایید و با کمک انبردست نیز آن را محکم کنید.
لوله مغزی را به شیر قطع کن وصل نمایید تا کاملا چفت شود. سپس سه شاخه را برداشته و توسط پیچ گوشتی آن را باز کنید. سیم سبز که مربوط به سیم ارت است به پین بزرگ سه شاخه وصل میشود و سیم قرمز که به عنوان سیم فاز شناخته میشود به پین پایین سمت راست و سیم مشکی به عنوان سیم نول را به پین دیگر وصل کنید.
توجه داشته باشید که تا انتهای کار و جمع شدن آب درون مخزن به هیچ وجه به وصل و روشن نمودن آبگرمکن نپردازید. آب ورودی ساختمان را قطع نموده و لوله های آب سرد و گرم تعبیه شده روی دیوار را باز کنید، اکنون لوله مغزی را به لوله ورودی و خروجی وصل کنید و سپس شلنگ پرفشار ورودی را به شیر قطع کن متصل نمایید.
سپس بعد از انجام این مراحل لوله آب ورودی ساختمان را وصل نموده و منتظر بمانید آب وارد آبگرمکن شود و سپس سه شاخه را به پریز زده و دستگاه را روشن نمایید. نصب آبگرمکن برقی شما به همین راحتی انجام میشود. چراغ تعبیه شده بر روی این آبگرمکن های برقی نشان دهنده کارکرد المنت است.
دلیل برتری آبگرمکن های برقی ایستاده نسبت به نوع برقی دیواری
با ورود نسل جدید آبگرمکن های برقی به بازار و انواع مختلفی از آن شامل نوع دیواری و ایستاده اغلب خریداران متقاضی نوع آبگرمکن های برقی ایستاده هستند؛ البته که اگر وسعت فضایی کافی را برای این ابعاد آبگرمکن به منظور فضای قرارگیری آن در منازلشان داشته باشند.
به هر حال با این وجود و در نظر گرفتن این موضوع تقاضا در خرید این سری از آبگرمکن های برقی ایستاده بالاست و دلیل برتری آبگرمکن های برقی ایستاده نسبت به نوع برقی دیواری چیزی نیست جز موارد زیر که بدان اشاره نموده ایم:
- آبگرمکن های ایستاده برقی به دلیل ابعاد بزرگ تر و ظرفیت بیشتر مخزن است که محبوبیت بیشتری را در بین هموطنان در بر دارد.
- مخزن بزرگتر و ظرفیت قرارگیری آب بیشتر درون آن سبب شده تا در موقع قطعی برق دسترسی تا مدت زمان بیشتری را به آب گرم داشته باشید.
- نصب و نگهداری آسان تر نسبت به نوع دیواری نیز از دیگر دلایلی است که منجر به برتری این سری از آبگرمکن های برقی شده است.
با وجود گران تر بودن این آبگرمکن ها نسبت به نوع برقی دیواری باز هم در پی دلایل گفته شده است که محبوببت و برتری این آبگرمکن ها در بین خریداران بیشتر است و شما میتوانید آن را از شرکت کاوه کویر با ظرفیت های مختلف بسته به نیاز خود خریداری نمایید.
مشکلاتی که برای آبگرمکن برقی ایستاده وجود دارد و رفع آن
قطعا در پی کارکرد آبگرمکن پس از مدتی شما شاهد کاهش راندمان و بازدهی آن خواهید بود که ممکن است علت آن مشکلاتی باشد که برای این محصول رخ میدهد و مسبب شده تا ما در این مبحث به برخی از مشکلاتی که برای آبگرمکن برقی ایستاده وجود دارد و رفع آن بپردازیم.
علت گرم نشدن آب در آبگرمکن برقی و رفع آن
ممکن است در پی استفاده از آبگرمکن متوجه شوید که آبگرمکن شما آب را گرم نمیکند که میتواند علت آن مشکل در جریان برق یا بروز اختلالات داخلی باشد. در اصل وظیفه گرم نمودن آب در آبگرمکن بر عهده المنت است که در صورت بروز مشکل در آن ممکن است شما به آب گرم دسترسی نداشته باشید. خرابی ترموستات نیز میتواند علت گرم نشدن آب در آبگرمکن برقی باشد. برای رفع این مشکل بهتر است به سراغ بررسی عامل و تعویض قطعات در صورت خرابی بروید.
نشتی آب در آبگرمکن برقی
بروز یک چنین مشکلی ممکن است مرتبط با مخزن یا لوله های ورودی و خروجی آب باشد. در صورت پی بردن به این که کدام مورد علت نشتی آب در آبگرمکن برقی است میتوانید به رفع آن بپردازید. سفت نمودن لوله ها و در آخر تعویض مخزن راهکاری است که برای این عیب از آبگرمکن به شما پیشنهاد میشود.
عدم روشن نشدن آبگرمکن برقی
قطعا عاملی که بروز یک چنین مشکلی را در پی دارد مربوط به اختلال در جریان برق است. بررسی سیم های برقی و بخش الکترونیک آبگرمکن به شما کمک میکند تا به عیب یابی و رفع آن اقدام کنید. البته در صورت عدم وجود عیبی در این بخش میتواند عیب و مشکل از المنت ها باشد و باید به سراغ بررسی و رفع مشکل از آن بروید.